i2rs en software-ontwikkeling

Wist u dat i2rs ook software ontwikkelt? En niet zo’n beetje ook. Veel van de projecten die we op onze website presenteren draaien rond de ontwikkeling van software.

Misschien vraagt u zich af waarom we daar nu een nieuwsartikel aan wijden? Simpel, om het gewoon nog een keer te zeggen. Wij schrijven software en, als we eerlijk zijn, nog verdraaid goede ook!

Hoe vaak zitten we niet bij een klant die een bestand met belangrijke gegevens over gezet wil hebben naar bijvoorbeeld een SQL database? Paar dagen met Perl aan de slag en klaar is kees!

Of het bedrijf wil een nieuwe tool met daarin hun eigen kennis van de markt, zodat andere medewerkers daar makkelijk gebruik van kunnen maken. Denk maar eens aan een productconfigurator: vaak zit de kennis hierover in de hoofden van een paar medewerkers. Wij vertalen dit naar een programma dat makkelijk door de verkoopafdeling is te gebruiken. Dit levert een keiharde winst op. Niet meer “zeg, weet iemand waar Karel is, ik wil zijn mening over deze offerte?” maar direct weten dat wat je aanbiedt ook klopt, wat het kost en wanneer het gemaakt kan worden.

Kortom, uitdagingen waar we bij i2rs alleen maar blij mee zijn. Meer weten? Klik op “Contact” in de menubalk en laat het ons weten!